Andere Ondernemersfondsen

Blaauwberg heeft aan de basis gestaan van een groot aantal ondernemersfondsen in het land.


Blaauwberg is founding father van het Ondernemersfonds Leiden - het eerste ondernemersfonds van Nederland. De afgelopen jaren hebben we veel ondernemersverenigingen en gemeenten bijgestaan in de gespreksvorming over een fonds. 

De volgende gemeentebrede Ondernemersfondsen zijn (na Leiden) met steun van Blaauwberg tot stand gekomen: UtrechtGroningenLeeuwardenDelftHelmondMeppelPijnacker-NootdorpVlaardingenSúdwest-FryslânHeerenveenAssenKatwijk, Noordwijk, ZwijndrechtAlblasserdamBodegraven-Reeuwijk, Laren, Laarbeek, Teylingen, Schiermonnikoog en Westerveld. De meeste andere gemeentebrede Ondernemersfondsen zijn kopieën van het Leidse model.


De ‘techniek’ van het OZB-Ondernemersfonds is in wezen heel eenvoudig. Realisatie is echter een ingewikkeld proces waarbij op een zorgvuldige wijze aandacht moet worden besteed aan de belangen van ondernemers, verenigingen, non-profit organisaties en de lokale politiek. Blaauwberg beschikt over de benodigde ervaring om dit proces met u te doorlopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 


Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem (vrijblijvend) contact met ons op.

info@blaauwberg.nl
 

071 - 524 7500
06 - 1217 2126


Terug naar het overzicht

Vertel anderen over deze dienst!

 
 

Meer Blaauwberg?

Meld u nu aan voor de (gratis) Blaauwberg nieuwsbrief. U ontvangt driemaal per jaar een afwisselend aanbod aan thematische diepgang, analyse en good-practice. Enkele onderwerpen; regionale economische structuurversterking, werken met het clustermodel, de Lissabon doelstelling en uw regio, bestuurlijke samenwerking in de praktijk, ondernemerschap als drager van het voorzieningenniveau en economische dynamiek als sleutelbegrip voor bestrijding jeugdwerkloosheid.